Kalejdoskop – eureka! (dag 218)

kalejdoskop

I somras återupptäckte jag kalejdoskopet. Yngsta systersonen hade just fått ett. Fantastiskt. Visade sig förstås vara rena guldgruvan för mönster.

Väl hemma i stan gick jag på jakt efter ett eget, hade gett mig den på att jag skulle ha ett, men icke, stod inte att finna någonstans. Till slut fick jag ge upp och började istället klura på vad jag behövde för att kunna tillverka ett på egen hand, omständligt kändes det, bara spegelbitarna liksom, hur enkelt är det att få tag på dom i rätt storlek? Kanske skulle det gå med typ folie? Njae. Mycket bök för något som kanske inte ens skulle funka, men vad gör man inte för konsten…

När jag kom hem den kvällen låg det ett stort brevpaket på mitt skrivbord. Avsändare syster P. Hade inte den blekaste vad det kunde vara, kanske något i keramik som tack för hjälp med bloggen eller nåt? Jag öppnade brevet och där låg den: en byggsats till ett kalejdoskop. Lyckan var total.

Dagens inspiration är hämtad från fotot till höger.

mönster kalejdoskop

Det här inlägget postades i Grafiskt mönster. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kalejdoskop – eureka! (dag 218)

  1. Anonym skriver:

    Tankens kraft är stor, speciellt mellan systrar tror jag. Iallafall mellan er. Lycka till med fortsatt kalejdo-lek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s