Färgchock på Mac:en

Okej för att färger skiljer sig åt mellan olika skärmar, men OMG… Kollade för första gången mina mönster på en Mac, helt galna färger. ”Så går det när man har en skitskärm” säger sambon helt osentimentalt med hänvisning till min älskade bärbara PC. Tur att dom flesta sitter med skitskärmar tänker jag, känns inte aktuellt att begränsa sig till webbsäkra färger när det kommer till mönstren, men jag ska nog ta en koll rätt över och se om man kan anpassa och förbättra lite där det skriker mest iaf.

Det här inlägget postades i Mellan mönster. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Färgchock på Mac:en

  1. Anonym skriver:

    Idag har jag jobbat på en Mac på skolan, just för att få de ”rätta” färgerna på mina f.d. Diabilder av svamppapperet. Hoppas Mackan har rätt vad gäller ”skitskärmar”, i annat fall får jag vända mig till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s