Den blomstertid nu kommer (dag 124)

Idag hördes första gänget med tjoande studenter utanför fönstret. Musik på högsta volym, lastbilarnas brummande och jag blir alldeles lycklig. Inte för att jag själv tyckte det var så himla kul att stå på det där flaket, men för att det känns som folkfest och sommar. Det är svårt att inte känna lyckobubbel när man sitter på jobbet med öppet fönster, varma vindar sveper in genom rummet och man känner doften av avgaser från trafiken samtidigt som en färgsprakande karnevalen av ljud drar in över staden. Sommar. På riktigt.

mönsterrapportering

Det här inlägget postades i Natur. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Den blomstertid nu kommer (dag 124)

  1. Trine skriver:

    Riktig, riktig lekkert! Neste gang jeg treffer deg vil jeg høre litt om hvordan du får det til!

  2. Liza Johansson skriver:

    Vilket härligt sommarbubbel! Förstår hur du känner, för idag for de små fågelungarna från Talgoxparet (Köttmeis), ut ur ventilen. Och ungarna kan flyga direkt, vilket under. Va skönt det måste vara för föräldrarna, å va stolta dom måste känna sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s