Dag 39

mönsterrapportering

Det här inlägget postades i Grafiskt mönster och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag 39

  1. Petra skriver:

    Wow, påminner om ”kyssvasen”, den där synvillebilden. Mönstret förvandlas hela tiden. Jag vet inte om det är ett mörkgrönt mönster på ljusgrön botten eller tvärtom. det märkliga är att det blir olika i mitten och åt kanterna.

    • Va roligt att du påpekar det. Funderade på vilken av formerna som skulle framträda för någon annan som tittade. Först när jag gjorde mönstret var det den ljusgröna formen som jag byggde upp, så då tänkte jag inte ens på det, sen när jag la ut det på bloggen upptäckte jag att ögonen och hjärnan kämpade vilt med att hitta och hålla kvar endast ett av mönstren i bilden, utan att lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s