Golvplattor med inspiration från Kuba (dag 7)

En vecka! Fast det känns faktiskt längre än så får jag erkänna. Men helt klart är delmål nr 1 avklarat. Däremot tycker jag att det blivit på tok för mkt tid vid datorn, det var ju inte riktigt min tanke. Vid datorn blir man på nåt sätt begränsad i tanken trots, eller kanske på grund av, alla möjligheter som finns. Så, den kommande veckan tänkte jag satsa på mer tid IRL med mönstren, så får vi se vad som växer fram ur det.

Efter gårdagens ruta blev jag lite pepp på rutgrejen. Kom att tänka på en mönsterbok jag har här hemma som är fylld med golvmönster från Kuba och där allt just utgår från en ruta.

Satte mig med penna och papper vid köksbordet. Passningen blev sisådär när jag fyrdubblade i Photoshop sen, men det var kul att tänka golv. Och jag gillar resultatet. Däremot är jag väldigt förvånad över min användning av allt detta lila i de senaste inläggen, använder sällan lila annars.

Det här inlägget postades i Böcker, Grafiskt mönster och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Golvplattor med inspiration från Kuba (dag 7)

  1. Liza Johansson skriver:

    Lila är en andlig färg sägs det. Kanske den andliga och intuitiva delen av dig är med på ett nytt plan, när du ägnar dig åt det som du helst vill jobba med. Du pratade själv om en framtid i mönstrens tecken. Vad vet jag, lilla jag!
    Bra om du kan ägna mindre tid vid datorn, även om det är ett fantastiskt verktyg i det du nu jobbar på.
    Längtar varje dag efter dina mönster. Kram mamma

  2. Anonym skriver:

    Väldigt kul att fundera över vilken slags byggnad jag kommer in i när jag kliver på detta golv. Och om det inte är ett golv, vad är det då? Ett örngott, ett överkast, en tapet? Tack för den inspirationen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s