Floror – en guldgruva för formletare (dag 5)

Försökt vila hjärnan genom att rita ikväll. Tog fram mina fina floror, undansparade med tanke på just mönster. Wow, det finns så mkt fina former. Såg plötsligt väldigt mkt fram mot sommaren, så man kan kliva rätt utanför dörren och detaljstudera och skissa fram exakt det man själv vill ha. Sen kom jag på att man nog kan hitta en hel del ute redan nu, även om det mest handlar om kala grenar av olika slag. Fast det är klart, berg, stenar å sånt finns det ju också.

Väldigt avkopplande att sätta sig ner med papper och penna. Bläddrade fram olika blommor och blad, ritade av och färglade med mina kära Promarker-pennor. Sen provade jag olika sätt att rapportera mönstret. Det häftiga är att man kan experimentera hur mkt som helst med denna del i processen.

Olika kompositioner:

Det här inlägget postades i Böcker, Natur, Teckning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Floror – en guldgruva för formletare (dag 5)

  1. Liza Johansson skriver:

    Jävlar anoda, jag blir så avundsjuk. Jag förstår mer och mer varför du vill jobba med mönsterkonstruktion. Vackert, mjukt och varmt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s